Ia ka frikën e gjithë Rusia: Njihuni me aeroplanin ushtarak amerikan ‘B-52’

B-52 është aeroplani ushtarak i cili do të jetë në gjendje të mbajë edhe ar më bërhtamore.

Fotografi të mahnitshme dhe filmime të ndryshme kanë kapur pamjet e aeroplanëve të ShBA-ve në RAF Fairford, në Gluçestershir, bazë e përkohshme e tyre.

Shfaqja ushtarake e forcës vjen pas pothuajse 11 vitesh, pasi të dy vendet – ish-partnerët e Bashkimit Sovjetik – Iuftuan një Iuftë nëntë-ditore mbi rajonet e shkëputura të Gjeorgjisë. VIDEO