Irani tregon muskujt, mesazh Perëndimit: “Avionë, anije e ushtarë – kjo është forca jonë!”

Irani tregon muskujt, mesazh Perëndimit: “Avionë, anije e ushtarë – kjo është forca jonë!”

Garda Revolucionare e Iranit nisi s tërvitjet e mëdha pesëditore, në kohën kur tesnionet janë të larta për
shkak të programit bërtham0r të Teheranit.

Divizionet ajrore, trupat tokësore dhe forcat detaje po marrin pjesë në manovrat ushtarake që po mbahen në Ngushticën
strategjike të Hormuzit, tha televizioni shtetëror iranian. VIDEO