Ish-deputeti grek: “Shqipëria është provincë e Greqisë dhe shqiptarët fis grek!”

Christos Pappas (Kristo Papa), ish-deputet dhe drejtues i partisë “Agimi i Artë” në Greqi është a rrestuar në një apartament në lagjen “Zografu” të Athinës. Ai kërkohej nga policia greke që prej tetorit të 2020 pasi akuzohej se ishte pjesëmarrës në një organizatë k r iminale.

Në vitin 2013 ish-ministri i Jashtëm Ministri Edmond Panariti e shpalli deputetin e “Agimit të Artë” Kristo Papa person “Non Grata” për të hyrë në Shqipëri pas deklaratave se Shqipëria është provincë të Greqisë, ndërsa shqiptarët i cilësoi fis grek. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE