Ish-diplomatja belge: “Edhe nëse do të isha e varur nga ajri i Serbisë, kurrë nuk do ta blija!”

Ish-diplomatja belge: “Edhe nëse do të isha e varur nga ajri i Serbisë, kurrë nuk do ta blija!”

Ish senatorja belge, Annie Marie Lizin, me një deklaratë të fortë thumbuese e kishte “g0ditur” Serbinë në vitin 1999.

Ajo kishte thënë se as ajrin nga Serbia nuk do ta blinte, edhe po të ishte e varur.

“Edhe sikur ajri i pastër të vinte vetëm nga Serbia dhe jeta ime të ishte e varur prej tij, të isha shqiptare nuk do ta blija! Do të më dukej përbuzëse për v i k ti ma t”, kishte thënë ajo.