Serbia duhet ta ketë frikën: Ushtria e Kosovës në aksion, pamje nga stërvitja “SIMBOLI I UJKUT”

Ushteria e Kosovës realizon në vazhdimësi trajmine të shumta. Kryesisht këto trajnime mbahen në bahskëpunim me ekspertë ushtarak amerikanë, por edhe evropianë, pjesë e NATO’s.

Stërvitjet e vazhdueshme kanë bërë që djemt dhe vajzat tona të jenë jashtëzakonsisht të pëgratitur dhe në krye të detyrës.

Një prej trajnimeve afatgjate që bën ushtria jonë dhe që nuk mund të harrohet është trajnimi taktik dhe i mbijetesës “Simboli i ujkut“. LAJMI I PLOTE