Ish-gjenerali shqiptar ka një mesazh për ushtarët serbë që këndonin para Vuçiçit

Ish-Gjenerali shqiptar, Dritan Demiraj, ka reaguar pasi një video e ushtarëve serbë në Rashkë u bë virale. Ushtarët këndonin këngë për marshim në Kosovë, para Presidentit të Serbisë, Aleksandar Vucic. Këngët që ata këndonin kishin kuptim pezhorativ për banorët shqiptarë të Kosovës.

Për këtë Demiraj, që ka shërbyer në misione ndërkombëtare edhe në Lindje të Mesme dhe ka qenë pjesë e manovrave të NATO-s, ka reaguar me një status të gjatë në Facebook. LAJMI I PLOTE