Ish-komandanti i NATO-s, Wesley Clark i jep porosinë e fuqishme Vuçiçit!

Ish-komandanti i NATO-s, Wesley Clark i jep porosinë e fuqishme Vuçiçit!

Ish-komandanti i lartë i NATO-s, Wesley Clark thotë se një njohje e ndërsjellë mes Kosovës dhe Serbisë, është rruga drejt përparimit dhe integrimit dhe se kjo sjell përfitime për të dyja vendet. Në një intervistë për Zërin e Amerikës, zoti Clark thotë se administrata e re e Presidentit Joe Biden, do ta shtojë vëmendjen ndaj Evropës Juglindore dhe Ballkanit.

Në një bisedë me kolegen Keida Kostreci, gjenerali në pension tha se zhvillimet e fundit politike në Amerikë, tregojnë forcën e demokracisë dhe jo dobësinë e saj. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE