Ish-presidenti i Kroacisë e dridhë Serbinë: “Kufiri i Kosovës është i paprekshëm, as Milloshevići nuk mundi ta ndryshojë!”

Ish-presidenti i Kroacisë e dridhë Serbinë: “Kufiri i Kosovës është i paprekshëm, as Milloshevići nuk mundi ta ndryshojë!”

Ish-presidenti i Kroacise, Stipe Mesic, ka thene se problemi i Bosnjes dhe Hercegovines eshte nje prej problemeve qe duhet zgjidhur, pasi sipas tij eshte nje prej problemeve me komplekse ne rajonin e Ballkanit Perendimore.

Ai ka kritikuar politiken e Beogradit karshi Bosnjes, pasi sic thote ai, ne njeren ane serbet deklarohen se e respektojne nje Bosnje e Hercegovine te unifikuar, ndersa ne te njejten kohe mbeshtesin politikat e Millorad Dodikut i cili nuk e njeh si shtet Bosnjen. DEKLARATA E TIJ E PLOTE