Ishte jetim: Ky është 20-vjeçari i cili humbi jetën pas sherrit në Velipojë

Ishte jetim: Ky është 20-vjeçari i cili humbi jetën pas sherrit në Velipojë

Ky që shihni në foto është Myzerim Zeneli, 20-vjeçari i cili humbi jetën pas përp lasjes me a rmë në Velipojë. Mësohet se i riu kishte vetëm një ditë që kishte filluar të punonte si kamerier në hotelin e “Gocaj”, por rezultoi që dita e parë e punës, të ishte dita e fundit e jetës së tij. Mësohet se më herët 20-vjeçari ka humbur babain.

Mbrëmjen e djeshme Velipoja u t rondit, pasi pas një përp lasje me a rmë mes pronarëve të hotel “Fatazia” dhe pronarëve të hotelit “Gocaj”, ku mbetën të rarë 4 persona, ndërsa dy të tjerë mbetën të p lagosur. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE