Jepet deklarata e fuqishme: “SHBA-ja është mbrenda Kosovës!”

Jepet deklarata e fuqishme: “SHBA-ja është mbrenda Kosovës!”

“Është e palogjikshme të kritikohet kryeministri i Kosovës, Albin Kurti”

Kosova nuk është ftuar për të marrë pjesë në Samitin e Demokracisë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës që pritet të mbahet gjatë muajit dhjetor.

Pas konfirmimit dhe sqarimit që dha Ambasada e SHBA-vë në Kosovë, kishtee reagime të shumta e kritika drejt udhëheqësve të shtetit në lidhje me mungesën e ftesës për vendin tonë.. LAJMI I PLOTE