Jepet deklarata e madhe: “Ushtria e Kosovës është shembull, atë e pret NATO-ja!”

Jepet deklarata e madhe: “Ushtria e Kosovës është shembull, atë e pret NATO-ja!”

Vendit i janë shtuar edhe 180 ushtarë të Forcës së Sigurisë së Kosovës, ndërsa në mesin e tyre janë 12 femra.

E shtimin e këtyre pjesëtarëve të FSK-së, drejtuesi i Institutit për Afirmimin e Marrëdhënieve Ndëretnike, Fatmir Sheholli, po e sheh si shumë pozitive, raporton Ekonomia Online.

Ai në një deklaratë për Ekonomia Online, tha se ky është një hap i jashtëzakonshëm për Kosovën dhe se kjo tregon që së pari vendi ka buxhet të mirë dhe veçse po fuqizohet FSK. LAJMI I PLOTE