Jepet deklarata e papritur: A do të largohen trupat amerikanë nga Kosova?

Jepet deklarata e papritur: A do të largohen trupat amerikanë nga Kosova?

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, në një intervistë për gazetën kroate “Veçernji List” ka folur lidhur me mundësinë e largimit të trupave amerikanë, ku shumiva e tyre janë pjesë e KFOR -it.

Kurti tha se mendon që nuk do të tërhiqen këta trupa pasi prania e tyre është një manifestim i përkushtimit të Shteteve të Bashkuara për Kosovën dhe sovranitetin e saj.LAJMI I PLOTE