Jepet deklarata nga Rusia: “Putin është i gatshëm të ndihmojë ushtarakisht serbët në Kosovë!”

Jepet deklarata nga Rusia: “Putin është i gatshëm të ndihmojë ushtarakisht serbët në Kosovë!”

Gazeta ruse “Pr avda”, shkruan se presidenti rus, Vladimir Putin është vendosur për të
m br ojtur Serbinë dhe serbët në Kosovë, edhe nëse është e nevojshme me duke ndihmuar ushtarakisht serbët në Bosnjë dhe Kosovë.

Referuar zhvillimeve të fundit në Bosnjë, gazetari i këtij mediumi Dimitry Sudakov shkruan se një dislokim i ri i trupave ruse në Ballkan mund të jetë

reagimi i Putinit ndaj situatës në Bosnjë derisa thirrjet e diplomatëve perëndimorë që NATO të dërgojë forca shtesë në Bosnje janë në rritje.