Joe Biden ‘dridhë’ botën me deklaratën e tij: “Amerika është kthyer”

Joe Biden ‘dridhë’ botën me deklaratën e tij: “Amerika është kthyer”

Në vizitën e parë në Departamentin e Shtetit si president, Joe Biden u dha punonjësve një mesazh të qartë se “Amerika është kthyer. Diplomacia është kthyer”.

Biden është vendosur të njoftojë një seri ndryshimesh të rëndësishme në politikën e jashtme të SHBA-së, përfshirë masat mbi Jemenin dhe të drejtat e LBGTQ, gjatë një fjalimi në Departamentin e Shtetit, tha të enjten Këshilltari i Sigurisë Kombëtare Jake Sullivan, raporton cnn, transmeton ANALIZA.