Këto janë 10 flamujt më të vjetër në botë, nuk do ta besoni vendin që renditet flamuri Kuq e Zi

Këto janë 10 flamujt më të vjetër në botë, nuk do ta besoni vendin që renditet flamuri Kuq e Zi

Të gjurmosh origjinën e saktë të çdo flamuri nga e gjithë bota mund të jetë e vështirë pasi shumë prej tyre nuk kanë histori konkrete. Disa nga flamujt më të vjetër kanë histori që bazohen në legjenda, të cilat mund të mos jenë të sakta historikisht.

Për më tepër, flamujt shpesh pësojnë disa ndryshime dhe është e rrallë që flamuri i një vendi të duket i njëjtë me atë që ishte kur u përdor për herë të parë. Pavarësisht nga këto sfida, ne kemi përpiluar një listë që përfaqëson më së miri atë që besohet gjerësisht se janë flamujt më të vjetër në botë shkruan oldest.org LISTA E PLOTE