Këto janë armët e reja me të cilat do të pajiset Ushtria e Kosovës!

Këto janë armët e reja me të cilat do të pajiset Ushtria e Kosovës!

Ushtrimet i kanë obligim për çdo mëngjes. Edhe trajnimet me armë të gjata i kanë të shpeshta. Ushtria e Kosovës është e pajisur me këto armë automatike, por duket se ato nuk u mjaftojnë.

Forca e Sigurisë tani po planifikon të furnizohet me pajisje shtesë dhe tashmë kanë nënshkruar disa kontrata për furnizim me mjete të nevojshme. Një gjë të tillë e kishte pohuat komandanti i FSK’së, Rrahman Rama.

Gjenerali Rama, kishte të ditur se për çfarë mjete kanë nevojë të furnizohen ushtarët e Kosovës. E pos pajisjeve të blinduara, tani ushtria e Kosovës po mendon të krijojë edhe flotë ajrore