Këto janë këpucët e veçanta që Erdogan i përdor për të qëndruar në këmbë (FOTO)

Këto janë këpucët e veçanta që Erdogan i përdor për të qëndruar në këmbë (FOTO)

Gjendja shëndetësore e Erdogan është duke u diskutuar shumë këto ditë. Mediat e huaja kanë zbuluar detaje të tjera në lidhje me gjendjen shëndetësore të tij, pas problemeve të shfaqura gjatë kohëve të fundit me mbajtjen e ekuilibrit dhe ecjen.

Një ditë më parë, ai u filmua teksa ecte me shumë vështirësi në pallatin presidencial, ndërsa me zor qëndronte edhe në këmbë. Në sytë e ekspertëve të fushës ranë këpucët speciale që ai përdorte.

Bëhet fjalë për këpucë të cilat balancojnë ekuilibrin e atij që i vesh në rastet kur ka vështirësi. Këpucët në fjalë mbahen kryesisht nga të moshuar ose persona që kanë probleme me qëndrimin në këmbë. FOTOGRAFITE