Këtu merr pjesë edhe Ushtria e Kosovës: Ndiqni ushtrimet ushtarake të NATO-s në Slloveni

Këtu merr pjesë edhe Ushtria e Kosovës: Ndiqni ushtrimet ushtarake të NATO-s në Slloveni

Zëvendëskomandanti i FSK-së gjeneral major Enver Cikaqi përcjellë nga afër ushtrimin ndërkombëtar në Slloveni.

Në Republikën e Sllovenisë është realizuar dita e vizitorëve (DV Day) në kuadër të ushtrimit ndërkombëtar “Disaster Relief Military Mobility Exercise 2021” ku Forca e Sigurisë së Kosovës është duke marrë pjesë në mesin e 20 shteteve të Bashkimit Evropian dhe NATO-s. LAJMI I PLOTE