“Kijamet” në Londër: Shpërthen një zjarr gjigand, alarmohen banorët

Një z jarr gjigand ka sh përthyer sot në stacionin e metrosë ‘Elephant and Castle’ në jug të kryeqytetit britanik Londër, zonë e frekuentuar prej kohësh dhe nga komuniteti i shqiptar. Dëshmitarët thonin se kishin dëgjuar një sh përthim para se shtëllunga të mëdha tymi të zi të ngriheshin nga brenda stacionit.

Dëshmitarët kishin postuar imazhe sh okuese në rrjetet sociale ku shpjegonin sesi vendi ishte përfshirë nga tymi i zi rreth orës 1.45 sot, prej z jarrit që kishte sh përthyer pranë binarëve të stacionit Elephant and Castle. FOTOGRAFITE