Kina alarmon qytetarët: “Grumbulloheni sa më shumë…”

Kina alarmon qytetarët: “Grumbulloheni sa më shumë…”

Qeveria e Kinës u ka bërë thirrje familjeve që të grumbullojnë rezerva të furnizimeve bazike në rast emergjence.

Sipas BBC, qeveria nuk ka dhënë asnjë arsye për ketë njoftim, por ai vjen mes dyshimeve për ndonjë izolim të ri prej pa nd em ise dhe shqetësimeve për furnizimet me perime pasi shirat e jashtëzakonshëm kanë dëmtuar të korrat.