Kjo është zyrtarja e Policisë së Kosovës që vazhdon të thyejë rregullat, e që askush nuk po ia prish “qejfin”

Shërbimi ndaj vendit dhe qytetarëve padyshim se është një nga obligimet më me përgjegjësi të lartë. Por duket se dikush e nëpërkëmb këtë përgjegjësi pa pik problemi. E tillë është edhe njëra nga zyrtaret policore të Kosovës, L.A. E njëjta përpos ekspozimit të madh qe bën në rrjetet sociale, nuk ndalon së publikuari edhe fotografi me armë.

Një gjë të tillë kjo e fundit vazhdon ta bëjë ndër vite, derisa askush nuk përgjigjet për veprimet e saj. Zyrtarëve policorë shpesh herë iu është tërhequr vërejtja për ekspozim të uniformës dhe pajisjeve të tjera të cilat janë nën përgjegjësinë e tyre institucionale. Por si në shumë raste të tjera në kuadro të Policisë së Kosovës ka edhe raste kur rregullat nuk funksionojnë njësoj për të gjithë. LAJMI I PLOTE