Kjo video po i ‘çmend’ serbët: Njësia Speciale Intervenuese e Policisë së Kosovës!

Kjo video po i ‘çmend’ serbët: Njësia Speciale Intervenuese e Policisë së Kosovës!

Njësia Speciale Intervenuese e Policisë së Kosovës është e gatshme për çdo intervenim në ndihmë të qytetarëve. Kjo njësi është e trajnuar dhe përgatitur që të intervenoj në operacionet e rrezikshmërisë së lartë, ku përfshihen intervenimet antiterroriste, për lirim dhe shpëtim të pengjeve etj.

Forcat e Operacioneve Speciale, kryesisht përbëhen nga grupe të vogla të njerëzve shumë të përgatitur të cilët janë të pajisur me armatim dhe pajisje speciale. Secili ekip ka specifika të veçanta, ashtu është edhe njësitin e Snajperistëve. VIDEO