Kjo video po i çmend serbët: “Shqiptarët dhe kroatët janë vëllezër!”

Kjo video po i çmend serbët: “Shqiptarët dhe kroatët janë vëllezër!”

“Kroacia nuk i harron heronjtë shqiptarë”, ky është mesazhi i videos që është shpërndarë shumë në rrjetet sociale.

Në këtë video thuhet se shqiptarët dhe kroatët janë vëllezër, gjersa jepen edhe arsyet për një konstatim të tillë.

E ndër arsyet më të fuqishme padyshim se është pjesëmarrja e një numri të madh shqiptarësh në Iuftën për pavarësinë e Kroacisë. VIDEO