Koloneli i FSK-së e dridhë Serbinë: “Ushtria e Kosovës është e gatshme të reagojë nëse rrezikohet territori i Kosovës!”

Koloneli i FSK-së e dridhë Serbinë: “Ushtria e Kosovës është e gatshme të reagojë nëse rrezikohet territori i Kosovës!”

Shefi për Komunikim Strategjik në Ministrinë e Mbrojtjes dhe koloneli Sefer Isufi, ka folur ka thënë se bashkëpunimi mes Forcës së Sigurisë së Kosovës dhe KFOR-it është i shkëlqyeshëm.

Ai ka theksuar se FSK respekton marrëveshjes me KFOR-in për dërgimin e trupave në pjesën veriore të vendit, duke shtuar se janë të gatshëm për ndërhyrje nëse rr ezi k ohet territori shtetëror. DEKLARATA E TIJ E PLOTE