Komandanti i FSK-së i përgjigjet Vuçiçit: “Ushtria e Kosovës është këtu dhe gati”

Komandanti i FSK-së i përgjigjet Vuçiçit: “Ushtria e Kosovës është këtu dhe gati”

Dje u shënua 13 vjetori i pavarësisë së Kosovës. Në këtë ditë festive për Kosovën, Komandanti i FSK-së, gjenerali Rrahman Rama në një intervistë për gazetaren Linda Karadaku të emisionit “Ballkan” në ABC foli për arritjet dhe sfidat e Forcës së Sigurisë, ndërsa kishte një përgjigje të drejtpërdrejtë edhe për Serbinë që në muajt e fundit ka këcrënuar disa herë për lutfë.

Rrahman Rama tha se në mars do të nisen në mision e parë jashtë vendit, në Kuvajt krah për krah me ushtrinë amerikane. INTERVISTEN E GJENI KETU