Komandanti i KFOR-it: “Përvoja ime në Kosovë ka qenë krenari e madhe!”

Komandanti i KFOR-it gjeneralmajor Franco Federici ka thënë se përvoja e tij njëvjeçare në Kosovë ka qenë krenari e madhe. Ai, në një intervistë ekskluzive për Klan Kosovën, deklaroi se edhe raporti i tij me kosovarët ka qenë i mrekullueshëm.

“Dhe unë jam vërtetë krenar për secilin ushtar të KFOR-it, këta ishin vërtetë të mrekullueshëm, bënë një punë të madhe, secilën ditë me shumë përkushtim, profesionalizëm dhe, mund të them, çdo ditë me kapacitet për t’u përballur me situatat. Secili ushtar e ka kuptuar situatën, si të sillen me njerëzit, dhe kjo për mua si komandant është e mrekullueshme”. LAJMI I PLOTE