Komandanti i Njësisë Speciale tregon se si u plagos në aksionin kundër kontrabandës në veri

Komandanti i Njësisë Speciale të Policisë së Kosovës, Besart Ahmeti ka folur për aksionin në veri të vendit për lutfimin e kontrabandës, ku mbeti i l ë nduar edhe vetë ai shkaku i përballjes me pr o testuesit.

Ahmeti në RTV Dukagjini ka treguar se si ka rrjedhur ngjarja atë ditë. Ai theksoi se p lagosjet dhe lëndimet tjera janë pjesë të rre zikut dhe se kjo nuk i referohet vetëm pjesës së veriut. DEKLARATA E TIJ E PLOTE