Kosova armatoset fuqishëm: Pas marrëveshjes me Turqinë, tani porositen mjete tjera nga SHBA-ja

Kosova armatoset fuqishëm: Pas marrëveshjes me Turqinë, tani porositen mjete tjera nga SHBA-ja

F0rca e Sigurisë së Kosovës, që tashmë është ushhtri nuk do të shkojë gjatë dhe do të ketë amratim edhe më të rëndë. Edhe rreth 200 qind pajisje ushtarake janë duke u pIanifikuar që të por0siten nga Amerikë.

Siç merr vesh Gazeta Metro, janë edhe rreth 200 pajisje ushtarake që do të porositen në të ardhmen e afërt. Madje 20 prej tyre pritet të jenë t ankse të renda k undër ajrore, 20 milimetra, e të cilat janë edhe të rezistueshme ndaj m inave.