Kosova merr vendimin e madh: Paralajmëron këtë gjë kundër Serbisë

Kosova merr vendimin e madh: Paralajmëron këtë gjë kundër Serbisë

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit i Kosovës, Hajrullah Çeku, tha se, gjatë kësaj jave, Kosova do të vendosë për ndalimin e zhvillimit të “aktiviteteve sportive paralele” serbe.

Paralajmërimi vjen pasi Serbia i pengoi boksierët kosovarë të marrin pjesë në Kampionatin Botëror të Boksit, që po zhvillohet në Beograd, për shkak të simboleve shtetërore. LAJMI I PLOTE