Kroacia i del në ndihmë të madhe Kosovës duke i dhënë goditje BE-së!

Kroacia i del në ndihmë të madhe Kosovës duke i dhënë goditje BE-së!

Kroacia po u kerkon anetareve te fundit te BE-se qe ta njohin pa varesine e Kosoves tha ministri i Jashtem kroat Gordan Grlic Radman raportoi tele vizioni publik kroat HRT.

Ne vitin 2008 Kosova e shpalli pa varesine e njohur nga mbi 100 vende perfshire te gjithe anetaret e BEse per veç Qipros Greqise Rumanise Spanjes dhe Sllovakise.

Kroacia inkurajon pese anetaret e tjere te BE ta njohin Kosoven sepse kjo do te kontribuonte ne stabilizimin e rajonit dhe vete Kosoves u tha Grlic Radman gazetareve.