Kryeministri grek jep paralajmërimin e fortë: “Nuk do e mbyllim më Greqinë me asnjë kusht!”

Kryeministri grek jep paralajmërimin e fortë: “Nuk do e mbyllim më Greqinë me asnjë kusht!”

Kryeministri Kyriakos Mitsotakis ka siguruar se Greqia nuk do të mbyllet më edhe nëse pandemia vijon ende.

Mitsotakis thotë se nuk ka pse të mbyllet gjithë vendi për të mbrojtur disa të pava k s i n u a r dhe barra e rëndë ti bjerë shumicës së popullsisë greke që është e v a k s i n u a r.

Ai shtoi se asnjë masë shtesë nuk ka për tu marrë në vijim dhe sipas tij rruga e mesme është v a k s i n i m i teksa do të ketë një fushatë për të bindur ata që e refuzojnë v a k s i n ë n.