Kryeministrja e Serbisë: Ka pasur planifikime për eliminimin e Vuçiçit

Kryeministrja e Serbisë: Ka pasur planifikime për eliminimin e Vuçiçit

Kryeministrja e Serbisë, Ana Bërnabiq deklaroi se ka pasur një plan për v r a s j en e presidentit të këtij shteti, Aleksandar Vuçiq. Siç tha Bërbaniq, v r a s j a ishte planifikuar të ndodhte gjatë zbulimit të monumentit të Stefan Nemanjës, që u bë më 27 janar të këtij viti në Beograd.

“(V r a s j a) Është planifikuar prej kohësh dhe në detaje. Janë formuar struktura paralele në Ministrinë e Brendshme (MPB) dhe janë bërë fushata në mediat e manjatëve, që janë transmetuar edhe në mediat në rajon për dehumanizimin e Vuçiqit, që ta shndërronin atë dhe familjen e tij në një grup k r i m i n a l”, tha Bërnabiq më 24 tetor për televizionin Pink. LAJMI I PLOTE