LAJMI FUNDIT: Arrestohen 8 pjesëtarë të policisë së Serbisë

LAJMI FUNDIT: Arrestohen 8 pjesëtarë të policisë së Serbisë

Pjesëtarët e ministrisë së Punëve të Brendshme të Serbisë, Sektori për kontroll të brendshëm me urdhër të gjykatës si Nishit për luftimit e korrupsionit, kanë arrestuar tetë zyrtarë policorë të stacionit të policisë në Kurshumli dhe një zyrtar policor të pensionuar, nën dyshimin se kanë kryer vepra penale të mitmarrjes.

Të arrestuarit janë B.S. (1970), Z.S. (1968), S.B. (1968), I.M. (1973), N.P. (1968), G.A. (1968), D.P. (1973), D.F. (1969) dhe zyrtari policor i pensionuar G.Q. (1965), thuhet në kumtesën e ministrisë së Punëve të Brendshme, raportojnë mediat në Serbi, transmeton Telegrafi. LAJMI I PLOTE