LAJMI FUNDIT: “SHBA dhe BE mbështesin fuqishëm Kosovën në luftën kundër..”

LAJMI FUNDIT: “SHBA dhe BE mbështesin fuqishëm Kosovën në luftën kundër..”

Bashkimi Evropian dhe Shtetet e Bashkuara “janë pajtuar për të forcuar angazhimin e përbashkët në Ballkanin Perëndimor, në mbështetje të progresit të rajonit në rrugëtimin evropian”. Kështu është thënë në një deklaratë të përbashkët të SHBA-së dhe BE-së, të publikuar më 20 tetor.

Deklarata është publikuar një ditë pasi Komisioni Evropian ka miratuar paketën e zgjerimit dhe raportet e progresit për vendet e rajonit të përfshira në këtë proces. LAJMI I PLOTE