LAJMI FUNDIT: Turqia bën gati forcat, fillon operacionin ushtarak në këtë vend

LAJMI FUNDIT: Turqia bën gati forcat, fillon operacionin ushtarak në këtë vend

Me pjesëmarrjen e 1.500 pjesëtarëve të forcave turke të sigurisë, në rrethin Sirnak filloi operacioni i dimrit ‘Eren Kis-1 Bestler-Dereler’.

Sipas Ministrisë së Brendshme operacioni ‘Eren Kis-1 Bestler-Dereler’ u nis në Sirnak për të hequr plotësisht organizatën separatiste te rr or iste PKK nga rendi i ditës së vendit dhe për të neutralizuar te rr ori s tët që mendohet se janë strehuar në këtë rajon. LAJMI I PLOTE