LAJMI FUNDIT: Ushtria izraelite bëhet gati për luftë kundër organizatës së njohur botërore

Kur t ensionet me Iranin janë në rritje e sipër Forcat Mbrojtëse të Izraelit kanë nisur stërvitje një mujore ushtarake në veri të vendit si parapërgatitje të k0nfliktit të mundshëm me organizatën t e r r oriste Hezbollah në Liban dhe Siri.

Në operacionin e emëruar “Guri i latuar” do të aktivizohen të gjitha degët e ushtrisë izraelite të komandës veriore me synim përmirësimin e kapaciteteve ofensive dhe defensive. LAJMI I PLOTE