Lulzim Basha i dërgon mesazhin e fuqishëm Edi Ramës: “Me ty Shqipëria ka ngecur në vend”

Lulzim Basha i dërgon mesazhin e fuqishëm Edi Ramës: “Me ty Shqipëria ka ngecur në vend”

Lulzim Basha i është përgjigjur menjëherë ironisë së kryeministrit Rama ndaj tij. Teksa ka publikuar një video në Twitter nga momentin kur shoqëruesit e tij shtyjnë ambulancën që kishte mbetur në mes të rrugës, Basha shkruan se të gjithë e dinë se me Ramën Shqipëria ka ngecur në vend. Sipas tij, më 25 prill Rama humb dhe Shqipëria fiton!

“Edi proparama! Të gjithë e dinë që me ty Shqipëria ka ngecur në vend. Shqiptarët e dinë shumë mirë që nuk ke bërë asgjë dhe që nuk do të bësh asgjë për ta. Me 25 Prill ti humb dhe Shqipëria fiton!”, shkruan Basha.