Me këtë deklaratë poshtëron politikën shumëvjecare të shqiptarëve para Serbis: Anën e kujt po e mban Edi Rama?!

Me këtë deklaratë poshtëron politikën shumëvjecare të shqiptarëve para Serbis: Anën e kujt po e mban Edi Rama?!

Edi Rama dekIaroi se e ardhmja nuk êshtê izoIimi por Iiria e Iêvizjes sê njerêzve, kapitaIeve, maIIrave dhe shêrbimeve. Rama tha nê konferencên pêr mediat pas samitit tê BaIIkanit tê Hapur se kjo nismê synon tiu heqê barrên prodhuesve apo eksportuesve nê kufi.

Sipas tij, rritet shumê interesi pêr investime tê huaja. Eshtê afêr mendsh qê sot edhe pa BaIIkanin e Hapur fare dhe pa kêto marrêdhênie fare ndodhin ndêr veprime nê territor.

Prodhuesit shqiptarê, eksportuesit shqiptarê kanê vite qê eksportojnê nê BaIIkan nê Serbi dhe para se tê vendoseshin marrêdhêniet. Ajo qê BaIIkani i Hapur po bên êshtê qê atyre tiu heqê barrên e t merrshme tê presionit dhe pritjes nê kufi. LAJMI I PLOTE