Me vendndodhje sekrete dhe emra të fshehtë: Njihuni me dy vajzat misterioze të Putinit

Vladimir Putin, është presidenti i Rusisë që nga viti 2012 duke mbajtur këtë post që nga 2000 deri në 2008, por jeta e tij ka qenë çdoherë një mister për publikun.

Ajo që bie më së shumti në sy është ”misteri” reth vajzave të tij, ku thuhet se ato paraqiten me emra të rremë në kolegje dhe kudo tjetër dhe askush nuk di asgjë për to, transmeton Gazeta Metro.

Ai lindi në epokën e Lutfës së Ftohtë në 1952. Nëna e tij punoi në një fabrikë gjatë Lutfës së Dytë Botërore, dhe babai i tij u dërgua në ushtri, ku shërbeu në një flotë nëndetëse.

Gjatë viteve të reja të jetës, Putin ishte një at3ist. Ai kishte pas dy aksidenteve të mëdha në vitet 1990, pas një a ksidenti me makinë dhe pas d jegies së shtëpisë. LAJMI I PLOTE