VIDEO: Serbët e djegin flamurin shqiptar

VIDEO: Serbët e djegin flamurin shqiptar

Duket se adoleshentët serbë kanë ndërmarrë një aksion për të hequr nga çdo shtyllë ku gjenden homologë flamuri shqiptar dhe ai Serb e më pas kanë filmuar gjithçka për ta postuar në rrjetet sociale.

Videot e serbëve në Tik Tok kanë bërë xhiron e mediave sociale, ndërsa ata kanë pozuar duke mbajtur flamurin shqiptar kokë-poshtë. Në një tjetër video ata shihen duke djegur flamurin tonë me çakmak.

Në lidhje me këtë incident diplomatik, pritet një reagim dhe falje e menjëhershme, për n xi tje k o n fliktesh fqinjësie. E çuditshme që vijnë këto reagime nga populli serb kur lideri Vuçiç ka bërë “miqësi të përjetshme” me Edi Ramën…VIDEO