Ministri i Brendshëm i Serbisë, Vulin: “Kroacia është e frikësuar nga forcimi i Serbisë, ata do ta sulmojnë Vuçiçin!”

“Kroacia ka fr ikë nga forcimi i Serbisë dhe duke qenë se e njeh presidentin serb Aleksandar Vuçiq si bartës të një Serbie të tillë, do ta su lm o jë atë në nivel evropian, rajonal dhe të brendshëm”.

Kështu ka deklaruar ministri i Brendshëm i Serbisë, Aleksandar Vulin. “Do ta sulmojnë në rrugën evropiane për të krijuar probleme në Evropë dhe do të përpiqen t’i shkelin autoritetin”, tha Vulin.