Miss Serbia bën shqiponjën me duar, çmenden serbët: “Do të dënohesh, na tradhtove!”

Miss Serbia bën shqiponjën me duar, çmenden serbët: “Do të dënohesh, na tradhtove!”

Valentina Petroviq, Miss Internacional Serbia i ka çmendur serbët me foton e fundit ku ajo shfaqet duke bërë shqiponjën dy krenare me duar.

Në një foto me Miss Shqipërinë, Kosovën dhe Malin e Zi përfaqësuesja serbe është fotografuar duke bërë shqiponjën dy-krenare dhe kaq ka mjaftuar që e gjithë Serbia t’i kundërvihet.

Kjo lëvizje e missit, shkaktoi një tronditje të madhe tek njerëzit të cilët panë me mosbesim përfaqësuesen serbe duke treguar simbolin e shqiptarëve.

Duke dashur të justifikohet, miss-i ka postuar një deklaratë në Instagram ku kërkon mirëkuptimin e njerëzve për pamaturinë e saj në atë që ajo thotë se është një “situatë spontane”.

Vesna de Vinç, përfaqësuesja zyrtare e Miss Serbia tha se ky gjest i missit është një zhgënjim i madh për të gjithë dhe se ajo do ndë shkohet së shpejti. LAJMI I PLOTE