Mjeti që fut frikën në kockat e armikut: Njihuni me tankun amerikan, një ‘bishë’ shkatërruese në betejë

Makina që futi frikën në kockat e armikut në fushat e betejës është sigurisht tanku amerikan M1 Abrams.

Ai është i pajisur me topa kryesorë që mund të gj uajnë predha deri në kalibrin 120 mm, trup të blinduar dhe jashtëzakonisht të fortë me shtresa shtesë çeliku dhe u r anium të varfëruar, si dhe gjurmë të fuqizuara nga motorë me turbina me gaz.

Është një makinë vërtet e përsosur sh k atërrimi, e cila është çuditërisht e lëvizshme pavarësisht peshës së saj të konsiderueshme. LAJMI I PLOTE