Mund të ndodhë ndarja e Bosnjës, Dodik: Nuk më intereson për sanksionet amerikane!

Mund të ndodhë ndarja e Bosnjës, Dodik: Nuk më intereson për sanksionet amerikane!

ShBA-ja është e vendosur që ta shpëtojë Bosnjen pas këcrënimeve për ndarje nga serbët dhe po shqyrton sanksione mes tjera opsionesh, ka thënë një zyrtar i lartë i departamentit.

Derek Chollet, këshilltar i lartë i sekretarit të shtetit Antony Blinken, po fliste para takimit të së premtes në asamblenë e serbëve të Bosnjes,
që pritet të votojë nëse duhet flliuar me procesin e largimit nga ushtria bosnjake, nga gjyqësori dhe nga sistemi i taksave. LAJMI I PLOTE