Nacionalistët serb u nisen drejt Kosovës, por më pas pendohen dhe japin arsyjen qesharake!

Lideri i Lëvizjes Leviatane në Serbi Pavle Bihali, tha se ishte nisur në Kosovë por se ishte detyruar të kthehej pas pasi që ai nuk kishte test P C R. Bihali tha se nuk ka shancë të hyhet në Kosovë pa këtë test.

“Veriu i Kosovës mund të kalohet vetëm në këmbë. Gjithçka është ende e bllokuar. Dhe një paralajmërim: kërkohen teste të P C R. Pra pa asnjë shans që ju t’i afroheni asaj”. VIDEO