NATO krenare për KFOR-in në Kosovë: “Misioni më i suksesshëm i aleancës tonë!”

Misioni i Aleancës Veri-Atlantike në Kosovë, është misioni më i gjatë dhe “padyshim më i suksesshmi”, deklaroi komandanti i ri i KFOR-it, gjeneralmajori Ferenc Kajari.

Ushtaraku i lartë nga Hungaria e mori detyrën nga gjeneralmajori i ushtrisë italiane, Franco Federici. Kajari theksoi se misioni i KFOR-it ofron paqe, siguri dhe stabilitet për Ballkanin Perëndimor. LAJMI I PLOTE