NATO-s i bëhet thirja urgjente: “Jini të përgaditur ndaj Rusisë!”

NATO-s i bëhet thirja urgjente: “Jini të përgaditur ndaj Rusisë!”

Kërcënlmet nga Bjellorusia dhe Rusia e vënë Poloninë në telashe.

Presidenti Andrzej Duda u takua me Sekretarin e Përgjithshëm të NATO-s, Jens Stoltenberg në Bruksel,

Ku u kërkua të rritet “gjendja e gatishmërisë” në krahun lindor të NATO-s dhe tha se po shqyrtonte mundësinë e përdorimit të Nenit 4 për të mbajtur një takim konsultativ me të gjithë anëtarët.