Njihuni me gruan e parë shqiptare në marinën amerikane, Sabrije Selimi

Njihuni me gruan e parë shqiptare në marinën amerikane, Sabrije Selimi

Sabrije Selimi u bashkua vite më parë me një nga forcat më të vështira të forcave të amratosura në Amerikë, Korporatat Detare të Shteteve të Bashkuara (USMC).

Në vitin 2012 u regjistrua dhe u dërgua në kampin e nisjes në Parris Island, Karolina e Jugut për 13 javë për trajnimin bazë, raporton AlbFem.

Pasi fitova titullin Marinë, shkoi në Karolinën e Veriut për Marine Combat Training (MCT) që zgjati për një muaj.. BIOGRAFIA E SAJ E PLOTE