Njihuni me precizitetin e tankut gjerman: Shikoni testin me gota të verës mbi tytë (VIDEO)

Tanku “Leopard 2” është krenaria e us htrisë gjermane, për shkak të saktësisë në gjuajtje, shpejtësisë gjatë aksioneve luf tarake dhe sigurisë për us htarët brenda saj. Konsiderohet një prej tan keve më të avancuara të u shtrive nëpër botë, e këtë e dëshmon më së miri një video e publikuar së fundmi.

Në të shihen disa us htarë duke vendosur mbi top dy gota me verë, të cilat i vështronin nga afër një grup gazetarësh. Kur mendohej se ato do të binin dhe derdheshin në tokë, ndodhi e kundërta. Shoferi manovroi me tan kun, por gotat mbetën të paprekura, madje as vera brenda tyre nuk lëkundej. VIDEO