Njihuni me “bunkerët e kiametit”, ku do të fshihen miliarderët nëse vjen fundi i botës

Një numër i madh i njerëzve më të pasur të botës janë duke u përgatitur për ap0kalipsin duke blerë ‘b unkerë të kiametit’.

Këta bunkerë – të cilët mendohet se mund t’i mbijetojnë ndonjë k atastrofe globale – kanë karakteristika moderne për t’i mbijetuar çdo k atastrofe.

Vivos është një nga bunkerët më të mirë në botë që është ende në ndërtim e sipër. Të ndodhur në disa fusha të Dakotës Jugore, SHBA, këta bunkerë mund të rehatojnë 10 deri në 20 njerëz – dhe janë rezistent ndaj 575 b0mbave, transmeton Lajmi.net. FOTOGRAFITE